Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Stargate Atlantis

2008.10.24

A sorozat a távoli Pegazus-galaxisban játszódik, amelyet több millió évvel ezelõtt gyarmatosítottak az Õsök, a Csillagkapuk építõi, akiket azonban ellenségeik, az életerõvel táplálkozó lidércek tízezer évvel ezelõtt elûztek.

A Csillagkapu Parancsnokság ebbe az új galaxisba küldte el a diplomata Dr. Elizabeth Weirt (Torri Higginson), és a világ legjobb tudósaiból, valamint katonáiból álló expedícióját, hogy találják meg Atlantiszt, és minél több információt gyûjtsenek az Õsökrõl. Az egyik felderítõ csapat azonban az Athos bolygón magára vonta a lidércek haragját, így az expedíció hamar szerzett magának egy nagyon erõs ellenséget.
Ugyanakkor új barátokat is találtak: Athos népét, akiket a fiatal Teyla Emmagan (Rachel Luttrell) vezet, és rajtuk keresztül még több szövetséget szeretnének kötni, ami azonban nem mindig sikerül.

A sok nehézség ellenére az expedíció sikerrel végzi munkáját, új világokat, kultúrákat, technológiákat fedeznek fel, és eddig a lidérceket is távol tudták tartani a Földtõl. Azonban védelmük egy hajszálon függ, és talán csak idõ kérdése, hogy teljesen összeomlik...

 

A mappában található képek előnézete Stargate Atlantis

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.