Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek

Profi Csillagkapu makettek itthonról

Horváth Krisztián már korábban is készített csillagkapu maketteket, legújabb viszont egyszerűen lenyűgözőek. Képek a tovább után!

 

 

Legújabb csillagkapu különböző környezetekben találhatóak meg: sivatagban, tejútrendszerben, a Stonehenge mellett. A makettek elképesztő aprólékosságról tesznek tanúbizonyságot, élvezet őket nézegetni!

Egy kis ízelítő:  

0003.jpg

 

 

 

 

 

 

0004.jpg

 

 

 

 

 

0005.jpg

 

 

 

 

 

0001.jpg

 

 

 

 

Segíts a hazai Sci-fi íróknak!

 

A hazai sci-fi szférában ismert Miyazaki Jun az egyik kereskedelmi bank "Valóraváltó" fantázianevű pályázatán indul, hogy magyar sci-fi írók műveit eljuttassa az Amazonon keresztül külföldre. Segítsd Te is egy szavazattal a Facebookon! 

Jun pár mondatos leírását a Tovább után olvashatod.

 

"Magyar szerzõket angol nyelvû piacra kijuttatni idáig közel lehetetlen feladat volt. Mára azonban terjed az elektronikus könyvolvasás, és most már sokkal könnyebb globálisan megjelennie egy magyar írónak is. Ha én nyerem a Valóraváltó pályázatát, akkor a pénzbõl egy magyar író már megjelent regényét fordíttatnám le, és az Amazon.com-on árusítanám e-könyvként, valamint egy kisebb összeget a könyv promóciójára fordítanék - a bevételekbõl pedig újabb szerzõket adnék ki."

Magazin az Asgard hub-tól

Az Asgard Hub egy magyar Direct Connect Hub. Azonban lelkes adminisztrátorai egy havonta megjelenő online SG magazint is készítenek.

Pryscilla, a site egyik adminisztrátora elküldte az első szám elérhetőségét.

A PDF (21 MB) letölthető a képre kattintva. Weboldaluk a http://www.sg-1.hu/ címen érhető el.

Szájfáj Magazin

 

Csillagkapu a Viasat 6-on!

Selmak fórumtagunktól kaptuk az információt, hogy a Viasat 6 csatorna 2011. október 8-ától műsorra tűzi a Stargate SG-1 (Csillagkapu) sorozatot.

Forrás: www.stargate.hu